Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελπίζει σε Shenmue 4 o Yu Suzuki

*
Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Shenmue 3, ο δημιουργός της σειράς, Yu Suzuki, θεώρησε οτι ήρθε η ώρα να απευθυνθεί στο κοινό. Βασικός σκοπός να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη, ιδιαίτερα όσους ενίσχυσαν την καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού μέσω Kickstarter, δίχως τους οποίους πολύ πιθανό να μην είχε ολοκληρωθεί το project.

Ταυτόχρονα εκφράζει την επιθυμία να συνεχιστούν οι περιπέτειες του Ryo με την κυκλοφορία, γιατί όχι του Shenmue 4, δίχως εννοείται για την ώρα να επιβεβαιώνεται ή να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάτι τέτοιο. Αν και εφόσον υπάρξει κάποιο ακόμα sequel, ελπίζουμε τουλάχιστο να μη χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα 18 χρόνια. Το Shenmue 3 είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*